28-05-2015 – Memorial Van Damme – LAATSTE DAG bestelling inkomkaarten via club

Dit jaar krijgt de ‘Memorial Van Damme’ wel een heel bijzondere betekenis, want niemand minder als onze Paralympische Kampioene Marieke Vervoort heeft aangekondigd dat deze meeting op 11/09 haar DEFINITIEVE AFSCHEID wordt. Zie hiervoor: http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cnt/dmf20150512_01677983. Om haar een hart onder de riem te steken zou het mooi zijn dat we haar nog één keer live kunnen aanmoedigen. Ze zal dit zeker appreciëren. Jeugdtrainster Ilse nam reeds het initiatief voor een reuze spandoek (tifo) die ze samen met onze jeugd zal maken !!!  Het loopt als een trein want de teller staat reeds op 86 inkomkaarten !!!

Maar vergeet ook niet dat deze GROOTSTE ATLETIEKMEETING TER WERELD ook weer ALLE WERELDTOPPERS aan de start krijgt, ook Usain Bolt… Alle info via de link. Ik zou ook kaarten willen bestellen zodat onze club samen kan zitten in één vak. De prijs zal net als vorig jaar tussen de €35 en €40 schommelen. Maar eerst zou ik moeten weten wie interesse heeft… en voor HOEVEEL PERSONEN ????!!! Laat ZO SNEL MOGELIJK via lyra@val.be en liefst voor vrijdag 29-05 iets weten.

27-05-2015 – Nijmegen – Michael S. verpulvert zijn besttijd op de 5000m.

Op deze zeer sterk bezette Internationale ‘Global Athletics’-meeting in het Nederlandse Nijmegen, bond Michael S. de spikes nog eens aan voor een 5000m. Uiteindelijk werd hij 14° en 4° Europeaan in een schitterende 14’36″97. Hiermee verpulverde hij zijn beste (Cfr 06/09/2014 Nacht van Volharding te Beveren) met liefst 5″65 . Knap werk van onze Michael !!!

25-05-2015 – Brasschaat – PK Jeugdmeerkamp – Yali en Siemen halen zilver en liefst 49 PR’s sneuvelen !!!

Het Provinciaal Kampioenschap Jeugdmeerkamp te Brasschaat werd een voltreffer voor onze 27 jonge rood-witten. De pupillen Yali en Siemen haalden knap zilver en ook minieme Amelie (6°) en pupil June (10°) haalden de toptien in hun categorie. Liefst 49 (!) persoonlijke records sneuvelden wat we alleen maar kunnen toejuichen. Maar de schitterende begeleiding van liefst 7 trainers (Ilse, Wim, Jurgen, Sander, Jean, Dimitri en Gery) die liefst 9 uren in de weer waren, verdient ook zeker een vermelding !!! We zijn ‘goe bezig’… !!! De foto’s zijn reeds te bezichtigen via de link ‘foto’s’. Op nu naar onze jeugdmeeting van vrijdagavond aanstaande… !  3 benjamins, 13 pupillen en 11 miniemen verdedigden onze clubkleuren op dit Provinciaal Kampioenschap. Continue reading